Verkkokaupasta on helppoa valita vastuullisesti

Kirjoittaja Luonnonkosmetiikka Ry

Pro luonnonkosmetiikka ry on yhdistys, joka on jo vuodesta 2006 toiminut aidon luonnonkosmetiikan puolesta. Yhdistyksen tehtävänä on edistää luonnonkosmetiikan tunnettuutta kuluttajien ja kauneudenhoitoalan ammattilaisten keskuudessa.

Verkkokauppa perustettiin kuluttajien tarpeesta löytää tarkistettua luonnonkosmetiikkaa luotettavasti. Yhdistyksenä haluamme aidon luonnonkosmetiikan verkkokaupallamme tarjota kuluttajille ainutlaatuisen sivuston, josta ostaa luotettavaa, tarkistettua ja vastuullista luonnonkosmetiikkaa.

Verkkokaupalla edistämme myös ympäristöystävällisen ja kuluttajille turvallisten kosmeettisten valmisteiden käyttöä. Yhdistyksenä toimimme viherpesua vastaan ja haluamme, että voit tehdä luonnonkosmetiikan ostoksesi luottavaisin mielin. Sinun kuluttajana ei tarvitse tutkia ja tarkistaa verkkokaupan tuotteiden INCI-listoja, sillä olemme tehneet sen jo puolestasi. Verkkokaupassa myydään jäsentemme tuotemerkkejä, jotka ovat joko kansainvälisen sertifikaatin saaneita tai suomalaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä, joiden ainesosaluettelon on tarkastanut ja hyväksynyt suomalainen tarkastusjärjestelmä FI-Natura tai riippumaton asiantuntija.

Pro luonnonkosmetiikka ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten verkkokaupan tuotot menevät kaupan ylläpidon lisäksi yleiseen luonnonkosmetiikan viestintä-ja tiedotustoimintaan. Verkkokaupan tuotot tarjoavat yhdistykselle resursseja järjestää mm. webinaareja ja tapahtumia, joiden tavoitteena on lisätä ajankohtaista tietoisuutta aidosta luonnonkosmetiikasta. Yhdistyksen on haastavaa kerätä varoja ja saada toimintaresursseja tiedotukseen, joten verkkokauppa on mukana mahdollistamassa yhdistyksen laajempaa tiedotustoimintaa.

Luonnonkosmetiikan yhdistyksenä toimimme yhteistyössä alan yritysten kanssa edistäen yhteistä sanomaa aidosta luonnonkosmetiikasta. Yhdessä saamme asioita muuttumaan ja kehittymään, joten on kunnioitettavaa, että alan eri yritykset toimivat yhteisrintamalla luonnonkosmetiikan yhteisen edun puolesta. Verkkokaupasta ostamalla tuet aidon luonnonkosmetiikan viestintää sekä suomalaisten luonnonkosmetiikan yritysten toimintaa.

← Vanhemmat kirjoitukset Uudemmat kirjoitukset →